Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się ?

Miko1012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Grałem kiedyś w 4story i zastanawiam się nad powrotem, ale czy warto ? Z tego co wiem to większość ma tam eq +20 w góre (chodzi mi o lvl 34+), a ja nie mam tyle kasy by cały set tak ulepszyć. Z góry dzięki za odpowiedź.

sasukeeternalmangekyosh.jpg
Opublikowano

no oczywiscie ze sie oplaca ceny bardzo spadly od ostatnich 4 miechow po za tym bez kk tez mozna sie jakos obejsc ;) ja chodze w eq pvp + 12 i jakos daje rade ;P

Opublikowano

nie opłaca się, bez wydawania kosmicznych sum na IS będziesz gównem - chyba, że będziesz grał minimum 8h dziennie. <3

Opublikowano

zalezy jakie masz ambicje jezeli chcesz byc pro elo to napewno troche kasy trzeba wydac ale zeby grac jakos normalnie nie wydaje sie kosmicznych sum ;)

Opublikowano

Opłaca się, cene zmalała ale żeby być pro musisz długo grać lub wydać trochę kasy na kk.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma sensu.. sam zacząłęm tydzień temu, mam 29poziom, nic jeszcze nie wydałem na IS ale jestem gównem, w pvp z nikim nie mam szans (oprócz tymi co nic nie wydali na IS i nie mają z drugich postaci) bo wszyscy na moich poziomach mają całe eq 17-20 nawet.. przy czym ja mam +8 ledwie i kuszę, z zadania.

Opublikowano

Moim zdaniem, nie ma sensu ;]

W tych czasach, każdy ma eq +20, wydają na is w cholere kasy..

Oraz się jest ''gównem'' jeśli nie wydajesz na isa, więc wiesz ;p

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

Podsumowując ;

Albo wydajesz forse na kk i robisz sobie odrazu pro eq albo musisz sie troche natrudzic. Polecam ci zaczac gre w czasie takiego eventu co dropi np. sniezki,jagody. Dzieki temu

bedzie łatwiej zarobic kase i kupic sobie jakies przyzwoite eq.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...